[Monetdb-developers] Run Mtest on windows...

Romulo Goncalves R.A.Goncalves at cwi.nl
Tue Jan 8 15:10:10 CET 2008


Sjoerd Mullender wrote:
> Romulo Goncalves wrote:
>> I am running Mtest on windows 64 to fix a test that I submitted 
>> yesterday and I am getting the following error when I start my Mtest:
>>
>> E:\MonetDB\Current\sql\NT>RunMtest.bat -rq
>>
>> Mtest.py:  ERROR:  ' mserver5 
>> "--config=E:\MonetDB\Current\MonetDB5\NT\etc\monetdb5.conf" --debug=10 
>> --set "monet_mod_pat
>> h=E:\MonetDB\Current\\sql\NT\src\backends\monet5\.libs;E:\MonetDB\Current\\sql\NT\src\backends\monet5;E:\MonetDB\Current\
>> MonetDB5\NT\lib\MonetDB5" --set 
>> "gdk_dbfarm=E:\MonetDB\Current\\sql\NT\dbfarm" --set 
>> "sql_logdir=E:\MonetDB\Current\\sql\
>> NT\sql_logs" --set 
>> "xquery_logdir=E:\MonetDB\Current\\sql\NT\xquery_logs" --set 
>> mapi_open=true --set xrpc_open=true --set
>>   mapi_port=38998 --set xrpc_port=43861 --set monet_prompt= --trace 
>> --dbname=mTests` failed:
>>
>> !WARNING: GDKlockHome: ignoring empty or invalid .gdk_lock.
>> !WARNING: BBPdir: initializing BBP.
>> # MonetDB server v5.3.0, based on kernel v1.21.0
>> # Serving database 'mTests'
>> # Compiled for i686-pc-win32/64bit with 32bit OIDs dynamically linked
>> # Copyright (c) 1993-2007 CWI, all rights reserved
>> # Visit http://monetdb.cwi.nl/ for further information
>>
>> #warning: please don't forget to set your vault key!
>> #(see E:\MonetDB\Current\MonetDB5\NT\etc\monetdb5.conf)
>> !FATAL: MALException:addUser:user 'monetdb' already exists
>>
>> ! Exit 1
>>
>> Exception in thread Thread-12 (most likely raised during interpreter 
>> shutdown):
>> Traceback (most recent call last):
>>    File "C:\Python25\lib\threading.py", line 460, in __bootstrap
>>    File "C:\Python25\lib\threading.py", line 623, in run
>>    File "C:\Python25\lib\threading.py", line 364, in wait
>>    File "C:\Python25\lib\threading.py", line 238, in wait
>> <type 'exceptions.ValueError'>: list.remove(x): x not in list
>> E:\MonetDB\Current\sql\NT>
>>
>> I already cleaned my dbfarm was you can see...
>>
>> Any idea?
> 
> Did you also clear the logs?
The sql_logs? Yes I did...

I removed all the db_farms and sql_logs on my machine I did global 
search for that directories....


Regards,
Romulo






More information about the developers-list mailing list